Salppuri ja Reissu Ruoti yhteistyössä kohti kisoja

Salppuri Oy ja Reissu Ruoti ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyön keskeisimpänä tarkoituksena on tuottaa laadukkaat ja turvalliset urheilijakuljetukset Lahden alueen talviurheilukisoihin, kirkkaimpana tähtenään perinteikkäät Salpausselän kisat.

Kevättalvella 2021 Lahteen saapuu suuri määrä urheilijoita useisiin huipputapahtumiin. Seuraavat Salppurin kisat urheillaan Lahden hiihtopyhätössä tammikuussa 2021. Joko kuulet lauantai-illan joukkuemäen kutsun ja suuren urheilujuhlan tunnun?

Nyt solmittu sopimus on luonteva jatko aiempien vuosien tuloksekkaalle yhteistyölle. Kuljetuspalveluita on vuosien ajan kehitetty yhdessä eteenpäin, Reissu Ruoti on ilolla mukana viemässä osaltaan tiiviissä yhteistyössä Salppurin kanssa lahtelaista talviurheilua eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa. Toivotamme urheilijat tervetulleiksi näyttämään huippuosaamistaan loistavien Lahden puitteiden keskelle!

Salppuri Oy:n omistajina ovat Suomen Hiihtoliitto ja Lahden Hiihtoseura, Reissu Ruoti lahtelainen 1957 perustettu linja-autoliikennöinnin perheyhtiö.