Politiikkaviikko 2020 -kiertue onnistuneesti maaliin

Valtakunnallista nuorten Politiikkaviikkoa vietettiin Suomessa marraskuun ensimmäisellä viikolla 2.-8.11.2020. Teemaviikkoon liittyen Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi toteutti valtakunnallisen Politiikkaviikko 2020 -bussikiertueen, kiertäen kolmen viikon aikana 2.-19 .11. marraskuussa paikkakuntia laajasti ympäri Suomen, aina eteläisestä Hangosta pohjoiseen Simoon asti.

Kuljetuskumppaniksi Allianssi valitsi Reissu Ruotin. Tarjosimme Allianssille luotettavat ja turvalliset kuljetukset koko kiertueen ajan. Kalustoksi toivottiin väljällä penkkirivityksellä ja kokouspöydillä varustettua autoa, jotta ryhmä pystyi myös siirtymäkuljetusten ajat käyttämään tehokkaasti hyödykseen. Autoon toteutettiin myös teeman mukaiset teippaukset.

Kiertueen tavoitteena oli kiertää Suomen lukioita ja ammattikouluja, kohdata nuoria ja kertoa heille yhteiskunnallisen vaikuttamisen teemoista ja tavoista toimia, niin omassa lähiympäristössä, kuin laajemminkin maailmassa ja samalla tutustua politiikkaan. Kiertue päättyi torstaina 19.11. illalla Helsinkiin.

Turvallisuus ja hygienia covid-19 aikana

Kiertueen ennakkovalmisteluissa pidimme erityisesti huolta, että ryhmä voi matkustaa turvallisesti joka päivä. Autossamme on aina käsidesiä ja käsienpesu mahdollisuus. Kovat pinnat desinfioidaan erittäin huolellisesti, joka päivä. Valtion turvallisuusohjeita noudatetaan kaikessa ryhmämatkailussamme.