Arki jatkuu – Ruoti käynnistää uusia linjoja elokuussa

Uudet linjat käyntiin 12.8.2020 alkaen

Aloitamme keskiviikkona 12.8. liikennöinnin reiteillä Lahti-Mäntsälä-Kamppi sekä Pukkila-Askola-Porvoo.

Reitit ja aikataulut löydät kotisivuiltamme www.reissuruoti.fi/reittiliikenne/. Lisäksi kaikki tarkat tiedot lippujen hinnoista ja aikatauluista Matkahuollon sivuilta www.matkahuolto.fi/matkustajat/hinnat-ja-alennukset

Lahti-Vääksy sekä Urajärvi-Salonsaari-Vääksy reittejä emme liikennöi enää.

Vieressä näkyvät huikeat retrot kulkupelit eivät valitettavasti liity näihin uusiin linjoihin 🙂

Paluu arkeen
Pari sanaa koronasta. Kevät ja kesä on kurittanut ja haastanut matkailu- ja liikennöintialaa ennennäkemättömällä tavalla, kuten myös monia muitakin liiketoiminnan aloja.

Haasteita on varmasti myös tulevaisuudessa, mutta meillä Ruotilla on vahva usko parempaan huomiseen. Kun yhdessä pidämme huolta tarkasta hygieniasta, välimatkoista ja yleisestä turvallisuudesta, parannamme mahdollisuuksia eristää ja pitää kurissa pandemian, tuon yhteisen vihulaisen.

Autot liikkuvat normaalisti, joten jälleen on mahdollisuus turvallisiin ja täsmällisiin ryhmämatkoihin Ruotin linja-autoilla ympäri Suomen. Varauksia onkin jo jälleen alkanut saapumaan, toimistomme palvelee elokuun alusta lukien jälleen normaalisti.

Hygienia
Autoistamme löydät aina käsidesiä käyttöösi. Autojemme kovat pinnat desinfioidaan korostetun hyvin kaikkina päivinä. Tätä on kesällä opeteltu yhdessä Suomen Puolustusvoimien kanssa, kun olemme ajaneet varusmiesten lomakuljetuksia yhdessä sovituin siivous- ja hygieniasäännöin, jotka Puolustusvoimissa ovat korkealla tasolla.

Toivomme, että mahdollisuuksien mukaan käytät julkisilla liikennevälineillä matkustaessasi kasvosuojusta jolla suojaat kanssamatkustajat.

Taas mennään, tervetuloa jousille täsmällisille ja turvallisille Ruotin reissuille!