Ruotin tiimiin huippuosaaja – Heli mukaan MM2022-kotikisaprojektiin

Haimme loppukeväästä ja alkukesästä uutta verta joukkoomme. Vahvistusta etsittiin erityisesti kevään 2022 jääkiekon MM-kotikisoja silmällä pitäen, joissa Reissu Ruotilla on merkittävä rooli kuljetuksissa. Kysyntää tehtävää kohtaan riitti ja hakuja tuli runsaasti. Positiivinen ongelma, kun pääsimme valitsemaan monien hyvien joukosta.

Etsimämme henkilö löytyi Helin muodossa. Heli Huhtala kääri hihat ja aloitti Ruotin tiimissä projektipäällikkönä elokuussa 2021.

Heli vastaa projektipäällikkönä elämyksellisten urheilumatkapakettien tuottamisesta, toteutuksista ja myynnistä kotimaisille ja kansainvälisille asiakasryhmille.

Helillä on takanaan pitkä kokemus kansainvälisten ja kotimaisten kongressien, tapahtumien ja elämyspalvelujen kokonaistoteutuksista vastuullisena projektipäällikkönä. Helin työt ovat sisältäneet laajan kirjon tapahtumien osa-alueita alkaen majoituksesta, ruoasta ja ohjelmasta aina ilmoittautumisten ja budjetin hallintaan saakka.

Viimeiset 10 vuotta Heli on toiminut yrittäjänä ja tuotteistanut ryhmille pääosin Tampereen seudulla myös teemallisia opastuksia ja ohjelmakokonaisuuksia. Heli tuo mukanaan projektipäällikön työhön reipasta yrittäjähenkeä, asiakaskokemukseen keskittymistä ja vahvaa osaamista elämyksellisten matkapakettien kokonaisvaltaisesta hallinnasta.

Toivotamme Helin erittäin lämpimästi mukaan joukkoomme!

Tavoitat Helin MM-kisapalveluihimme liittyen:
heli.huhtala@reissuruoti.fi
p. 044 493 2592