Rekrytoimme: Määräaikainen projektipäällikkö Jääkiekon MM-kisaprojektiin

Bus Travel Oy Reissu Ruoti on vuonna 1957 Lahdessa perustettu perinteikäs linja-autoyhtiö, olemme edelleen täysin perheomisteinen yritys.

Varikkomme sijaitsevat Lahdessa ja Vantaalla, toiminta-alueemme on valtakunnallinen. Tilausmatkoilla liikumme myös Pohjoismaissa sekä Euroopassa. Tilausmatkojen lisäksi hoidamme paikallisliikennöintiä, koulukuljetuksia ja palveluliikennettä.

Jääkiekon MM-kisat järjestetään Suomessa keväällä 2022 Tampereella ja Helsingissä. Reissu Ruoti toteuttaa arvokisojen joukkuekuljetukset kaikille 16 osallistujamaalle ja on muutoinkin vahvasti läsnä kuljetuspalveluissa. Lue yhteistyöuutisesta lisää täältä.

Haemme nyt joukkoomme määrätietoista ja osaavaa projektipäällikköä tuottamaan ja toteuttamaan elämyksellisiä urheilumatkapaketteja. Tuotteet räätälöidään erityisesti kotimaisille ja kansainvälisille B2B ryhmille vuoden 2021-2022 aikana, kaiken huipentuessa toukokuulle 2022 Jääkiekon kotikisoihin! Sinulla on siis huikea mahdollisuus päästä työssäsi mukaan Suomen suurimman urheilutapahtuman ytimeen.

Tarjoamme sinulle Reissu Ruotin perinteisen ja valtakunnallisesti tunnetun brandin käyttöösi sekä valtakunnan suurimman ja parhaiten tunnetun tuotteen: Jääkiekon MM-kotikisat!

Lisäksi saat luonnollisesti valmiit toimistotyökalut heti starttiin, kannustavan tiiviin työtiimin, Reissu Ruotin kumppani- ja yhteistyöverkoston, vastuun ja vapauden tehdä, sekä toteuttaa.

Työpisteesi on pääsääntöisesti etänä/kotona, mutta omaat valmiuden liikkua omalla autolla Lahden toimipisteillämme sekä pääkaupunkiseudun toimipisteellä.

Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta tuloksekkaasta myyntityöstä B2B ja B2C sektoreille, mieluiten matkailualalta, mutta muistakaan aloista ei ole haitaksi. Otat vastuuta ja pidät itsesi haastamisesta. Olet ulospäin suuntautunut, sujahdat erilaisiin yhteistyöverkostoihin kuin kala veteen ja itsenäinen työskentelyote ja itsesi johtaminen ovat hanskassa. Pystyt toimimaan paineenkin alla ja olet ratkaisukeskeinen odottamattomienkin haasteiden edessä.

Työn kesto: määräaikainen projekti 12 kk (8/2021-8/2022), mahdollisuus jatkorekrytointiin projektin päätyttyä.

Palkkaus:
pohjapalkka + toteutuneeseen omaan myyntiin pohjautuva provisio

Hakuaika: Vapaamuotoinen hakemus ja CV SU 6.6.2021 mennessä. Toimita sekä hakemus että CV PDF-tiedostona osoitteeseen veli-pekka.haikkola@reissuruoti.fi. Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin jatkotoimenpiteiden osalta.

Tiedustelut: Tiedustelut työhön liittyen soittoaikoina Veli-Pekka Haikkola p. 044 906 7234
ke 19.5. klo 13-15, ke 26.5. klo 13-15 ja ke 2.6. klo 13-15