Avoimet työpaikat – haetaan useita kuljettajia ja asentajia

Haemme juuri nyt:
– Useita linja-autonkuljettajia Hämeenlinnaan, Lahteen ja pääkaupunkiseudulle
– Kahta linja-autoasentajaa Lahteen

Bus Travel Oy Reissu Ruoti on vuonna 1957 Lahdessa perustettu perinteikäs linja-autoyhtiö, olemme edelleen täysin perheomisteinen yritys.

Tänä päivänä kalustossamme on noin 40 linja-autoa, varikkomme sijaitsevat Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Vantaalla, toiminta-alueemme on valtakunnallinen. Tilausmatkoilla liikumme myös Pohjoismaissa sekä Euroopassa. Tilausmatkojen lisäksi hoidamme paikallisliikennöintiä, koulukuljetuksia ja palveluliikennettä.

Toimintamme on vahvassa kasvussa. Aloitamme Lahdessa mittavan sähköbussiliikennöinnin paikallisliikenteessä. Lisäksi tilausliikenteemme työllistää niin kotimaisten kuin kansainvälisten turnausten ja tapahtumien osalta. Myös monipuoliset kiertomatkat Lapissa ja ympäri valtakunnan työllistävät meitä.

Toimintamme kasvaessa haemmekin nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ammattitaitoisia linja-autonkuljettajia Hämeenlinnaan, Lahteen ja pääkaupunkiseudulle. Lisäksi haemme kahta linja-autoasentajaa Lahteen.

Lahden työtehtävät: paikallisliikenne, tilausajopalvelut ja koulukuljetukset (10 kuljettajapaikkaa avoinna)

Hämeenlinnan työtehtävät: paikallisliikenne ja tilausajopalvelut (2 kuljettajapaikkaa avoinna)

Pääkaupunkiseutu: paikallisliikenne ja tilausajopalvelut (7 kuljettajapaikkaa avoinna)

Kuljettajan työkenttä muodostuu näistä kaikista osa-alueista. Vaikka rekrytointi tapahtuukin paikkakuntakohtaisesti, on sinulla silti valmius, työnjohdon osoittaessa, työpäiviin myös muilla toiminta-alueemme paikkakunnilla.

– Lahden linja-autoasentajan tehtävät: Odotamme vahvaa kokemusta ja aikaisempaa näyttöä vastuullisesta asentajan työstä. Päätyöpisteesi on Lahden varikollamme, jossa huollat linja-autojamme kahdessa vuorossa (aamu/ilta).

Sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä, töiden aloitus voi käynnistyä heti.

Avoimet työhakemukset ja CV:n pyydämme toimittamaan sähköisesti PDF-tiedostona sähköpostiin rekry@reissuruoti.fi sunnuntaihin 13.3.2022 mennessä.

Lisätiedustelut työtehtävistä puhelimitse soittoaikoina paikkakunnittain:
Soittoaika kaikille paikkakunnille tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-16 välisenä aikana

Hämeenlinna: Martti Hänninen p. 044 986 1307
Lahti: Pasi Wessman p. 0400 940 728
Pääkaupunkiseutu: Tom Walle p. 044 906 7231

Työnhakijalta ja tulevalta työkaveriltamme odotamme kokemusta ja osaamista linja-autoliikennöinnistä. Olet erinomainen asiakaspalvelija, jolla juttu luistaa ryhmän kanssa, etkä sorru paineessa vauhdikkaankaan työpäivän aikana. Yleinen positiivinen asenne ja energinen tapasi hoitaa päivittäinen työ kuuluvat perusominaisuuksiisi.

Tilausajoissa vähimmäisvaatimuksena sujuva suomen kieli ja tyydyttävä englannin kielen hallinta. Muut kielet katsotaan eduksi.