Reissu Ruoti kyydittää Jokereita Suomen maanteillä

Jokerit ja Reissu Ruoti ovat solmineet kausia 2019-21 koskevan yhteistyösopimuksen, jonka myötä helsinkiläisseura pääsee nauttimaan ensiluokkaisista kuljetuspalveluista.

Yhteistyön näkyvin elementti on Jokereiden logolla ja väreillä somistettu linja-auto, jolla joukkue tekee kaikki yhteiset matkansa kotimaan maanteillä. Ensimmäisen kerran joukkue hyppää Reissu Ruotin jokerilinja-autoon perjantaina, kun edessä on harjoituskauden avausottelu Tikkurilassa.

Reissu Ruoti kyyditsee kauden aikana myös Helsinkiin KHL-otteluihin saapuvat vierasjoukkueet, jotka taittavat matkoja lentokentän, hotellin ja Hartwall Arenan väliä. KHL:n sääntöjen mukaan kotijoukkueet ovat velvollisia järjestämään kyydit vierailijoille, ja Reissu Ruoti on Jokereille erinomainen kumppani jatkamaan myös tätä yhteistyön muotoa.

Jokereiden KHL-joukkueen ollessa vieraspelimatkoilla punakeltaisin värein somistettu linja-auto on helsinkiläisseuran A-nuorten käytössä kuljetuksiin Nuorten SM-liigan peleihin ympäri Suomea.

-On ollut mielenkiintoista aloittaa yhteistyö laadukkaan ja luotettavan Reissu Ruotin kanssa. Olemme yhdessä suunnitelleet näkyvyyttä kuljetuskalustoon ja voimme tyytyväisinä todeta, että sekä Jokerit että Reissu Ruoti ovat upeasti esillä Suomen maanteillä. Kauden aikana moni voi varmasti bongata linja-auton niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa, kertoo Jokereiden yhteysjohtaja Jukka Räisänen.

Perheyritys Reissu Ruoti on perustamisvuodestaan 1957 lähtien ollut vahvasti mukana urheilussa. Urheilu ja liikunta kaikissa sen muodoissaan harrastetoiminnasta aina huippu-urheiluun saakka on ollut yrityksen sydäntä lähellä. Tästä syystä myös nyt alkanut yhteistyö Jokereiden kanssa on luontevaa jatkoa urheilijoiden liikuttamisessa.

-Rooli virallisena kuljetuskumppanina on erittäin vastuullinen. Pelaajat ja taustahenkilöt antavat kauden mittaan kaikkensa jäällä ja sen ulkopuolella seuralleen ja lajille. Ruoti toteuttaa kuljetuspalvelut samalla tunteella ja intohimolla, jotta kiekkoperheen matkustajat liikkuvat kauden aikana luotettavasti, turvallisesti ja täsmällisesti laadukkaalla kalustollamme. Mukavat ammattitaitoiset kuljettajamme viimeistelevät hyvän kuljetuskokemuksen. Odotamme tulevaa KHL-kautta innolla! kertoo Reissu Ruotin asiakkuuspäällikkö Kristiina Vedenpää