Nuorten MM-kisat ja Salpausselän kilpailut 2019 – kisakuljetukset luotettavasti Reissu Ruotilla

Tammi-helmikuu 2019 on Lahdessa vauhdikasta talviurheilun aikaa, kun kaupunki sai järjestettäväkseen Nuorten hiihdon MM-kisat 20.-27.1.2019. Tuolloin kaupunkiin saapuu kilvoittelemaan pohjoismaisten hiihtolajien paremmuudesta peräti 41 maata ja yli 1 100 henkeä kilpailijoita, huoltajia ja muita toimijoita. Lahdella on jälleen huippumahdollisuus osoittaa ammattimaisuutensa urheilukaupunkina ja lahtelaisilla upean kisatunnelman luojina.

MM-kisojen lisäksi totta kai perinteikkäät Salpausselän kisat järjestetään helmikuussa 8.-10.2.2019, nyt jo peräti 94. kertaa historiassaan. Kuuletko jo lauantai-illan joukkuemäen kutsun?

Reissu Ruoti on ilolla mukana molemmissa tapahtumissa ja tiiviissä yhteistyössä Lahti Eventsin kanssa: Olemme sekä MM-kisojen että Salpausselän kisojen kuljetuskumppani ja toteutamme turvallisesti, täsmällisesti, ammattitaidolla ja ylpeydellä kilpailuihin liittyvät viralliset kuljetukset kuten shuttle-palvelut ja lentokenttäkuljetukset kilpaileville joukkueille. Toivotamme kisaajat lämpimästi tervetulleiksi Lahteen!

Lue tapahtumista lisää: www.lahtiskigames.com ja www.jwsc2019.com/fi