Francis McCarron Bus Travel Oy Reissu Ruotin uudeksi toimitusjohtajaksi

Tiedote, julkaisuvapaa 10.5.2023

Francis McCarron Bus Travel Oy Reissu Ruotin uudeksi toimitusjohtajaksi.

VTM, Francis McCarron (s.1979) aloittaa perinteikkään lahtelaisen perheyrityksen toimitusjohtajana kesäkuun 2023 alusta.

McCarron on taustaltaan pitkän linjan yrittäjä ja hallitusammattilainen. Yritystaustansa lisäksi hänellä on viidentoista vuoden kokemus yhteiskunnallisesta päätöksenteosta Helsingissä ja Päijät-Hämeessä.

  • Francis on perheyrityksemme ensimmäinen ulkopuolinen toimitusjohtaja, joten muutos on yhtiölle merkittävä. Koronavuodet ovat olleet koko alalle vaikeita, mutta Reissu Ruoti on vahvasti jaloillaan ja katsoo rohkeasti eteenpäin. ”Frane” tuo meille uusia ajatuksia ja uudenlaista osaamista strategisesta johtamisesta hakiessamme kannattavaa kasvua erittäin haastavassa markkinassa, Reissu Ruotin pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Juho Ruoti toteaa.

Reissu Ruoti hakee vakaata kasvua äärimmäisen kilpaillulla markkinalla, kuitenkin luottaen perinteisiin hyviin arvoihinsa työntekijöiden arvostamisesta, laadukkaasta bussikalustosta ja alan parhaasta asiakaskokemuksesta.

  • Tartun tarjottuun tehtävään nöyränä tiedostaen yhtiön hienon historian, osaavan henkilöstön ja arvostetun brändin luomat odotukset. Samalla olen täynnä tarmoa ja uusia ideoita, kuinka luotsata perinteikäs perheyritys menestyksekkäästi kohti 2030-lukua, Francis McCarron sanoo.

Lisätietoja:

Bus Travel Oy Reissu Ruoti

Hallituksen puheenjohtaja, Juho Ruoti

040 745 8053