TAISTELU JATKUU! Pelicans la 30.3. fanimatka Helsinkiin nyt varattavissa

Pelicansin ja HIFKn pudotuspelitaistelu käy kuumana. Perjantaina 29. päivä Turkoosien kotiottelu näyttää taas suuntaa keväälle.

Usko omiin on kova totta kai ja siksi lauantain vierasottelun fanibussin myynti ja varaus on nyt auki. Tee varauksesi alla olevien ohjeiden mukaan, Hyppää kyytiin ja lähde kannustamaan Turkoosit ottelusarjasta jatkoon!

Edestakaisen kuljetuksen ja lipun otteluun saat meiltä hävyttömän edulliseen 30 € kappalehintaan. HUOM. Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista oma paikkasi nopeasti!

Seuraamalla näitä helppoja steppejä, varaat itsellesi kuljetuksen ja ottelulipun:

  1. Klikkaa ja ilmoittaudu (HUOM. henkilökohtaiset ilmoittautumiset, yhdellä ilmoittautumisella EI voi ilmoittaa useita matkustajia)
  2. Maksa matka käteisellä kuljettajalle ja nauti peli-illasta.
  3. Kuljettajalta saat myös ottelulipun

Lähtö Lahdesta tapahtuu Isku Areenalta lauantaina 30.3. klo 15:00. Paluukuljetus lähtee Helsingin Jäähallilta välittömästi ottelun päätyttyä, noin 15-30 min ottelun jälkeen.

Ilmoittautumislomake:

Fanibussi La 30.3. MATKA ON LOPPUUNMYYTY!

 

Kevät ja Play Off -aika on kiekkokannattajan parasta aikaa, näitä pelejä ei kannata jättää väliin, joten varaa paikkasi heti! Ottelukuljetukset toteutuvat kun vähintään 15 matkustajaa ilmoittautuu per kuljetus.