Pelicans pudotuspeleissä – Lähde kannustamaan stadilaiset nurin 23.3. ja 27.3.

Pelicans raivasi historiansa parhaalla runkosarjasijoituksella itselleen kotiedun ja aloittaa kevään pudotuspelit rakasta vihollista HIFKta vastaan. Kotiavaus räjähtää Lahdessa torstaina 21.3. ja ensimmäinen vierasottelu on heti lauantaina 23.3.

Hyppää kyytiin ja lähde kannustamaan Turkoosit ottelusarjasta jatkoon! Edestakaisen kuljetuksen ja lipun otteluun saat meiltä hävyttömän edulliseen 30 € kappalehintaan.

Lisäksi valittavanasi on Perhebussi, jossa voit nauttia play off tunnelmasta rauhallisesti koko perheen voimin, perheen pienimmätkin huomioiden. Tai voit valita perinteikkään fanibussin, jossa tunnelmaa ja meininkiä taatusti riittää alusta loppuun!

Seuraamalla näitä helppoja steppejä, varaat itsellesi kuljetuksen ja ottelulipun:

  1. Valitse perhe- tai fanibussi
  2. Valitse ottelu johon lähdet
  3. Klikkaa ja ilmoittaudu (HUOM. henkilökohtaiset ilmoittautumiset, yhdellä ilmoittautumisella EI voi ilmoittaa useita matkustajia)
  4. Maksa matka käteisellä kuljettajalle ja nauti peli-illasta.
  5. Kuljettajalta saat kyytiin nousun yhteydessä myös ottelulipun

Lähtö Lahdesta tapahtuu Isku Areenalta lauantaina klo 15:00 ja keskiviikkona klo 16:30. Paluukuljetus lähtee Helsingin Jäähallilta välittömästi ottelun päätyttyä, noin 15-30 min ottelun jälkeen.

Ilmoittautumislomakkeet:

Perhebussi – La 23.3. Ilmoittautuminen on päättynyt!
Fanibussi – La 23.3. Ilmoittautuminen on päättynyt!

Perhebussi Ke 27.3.
Fanibussi Ke 27.3.

Kevät ja Play Off -aika on kiekkokannattajan parasta aikaa, näitä pelejä ei kannata jättää väliin, joten varaa paikkasi heti! Ottelukuljetukset toteutuvat kun vähintään 15 matkustajaa ilmoittautuu per kuljetus.