Turvallisesti Pietariin EM-kisoihin Huuhkajia kannustamaan!

Miesten futiksen A-maajoukkue teki historiallisen tempun ja raivasi tiensä jalkapallon EM-kisoihin ensimmäistä kertaa ikinä!

Nyt sinulla on huikea mahdollisuus lähteä terveysturvallisesti reissun päälle kannustamaan Huuhkajat alkusarjasta eteenpäin. Matkat Pietariin toteuttaa matkatoimistokumppanimme Elämys Group. Heidän matka-ammattilaisensa ovat räätälöineet faneille loistavat paketit sisältäen muun muassa helpot rajaylitykset, matkat, majoituksen ja kuljetukset Pietarissa. Huomaathan, etteivät otteluliput sisälly pakettiin.

Tutustu Elämyksen matkapaketteihin tästä alta ja varaa heti omasi!
Elämysmatkojen matkapaketit Huuhkajien EM-otteluihin (klikkaa linkkiä siirtyäksesi)

Elämysmatkojen suomalaiset matkanjohtajat ovat käytettävissäsi jatkuvasti. Me Reissu Ruoti toteutamme maakuljetukset luotettavasti, täsmällisesti ja turvallisesti koko matkasi ajan.

terveysturvallisuus on huomioitu mahdollisimman tehokkaasti: Jokaiselta matkustajalta edellytetään negatiivista koronatestiä tai todistusta saadusta rokotesuojasta. Lisäksi edellytetään maskien käyttöä kuljetusten aikana ja matkat on suunniteltu niin, että kontaktit oman porukan ulkopuolelle on minimoitu.

Jatkuva yhteistyö Palloliiton sekä Suomen ja kohdekaupunkien viranomaisten kanssa takaa sen, että jokainen Elämyksen matkalla matkustava saa ajantasaista tietoa turvallisuustilanteesta. Matkan aikana Elämyksen asiantuntevat matkanjohtajat ovat 24/7 käytettävissä ja auttavat kaikissa kysymyksissä ja haastavissa tilanteissa.

Tartu siis tilaisuuteen ja lähde ainutlaatuiselle matkalle Huuhkajien siivillä, paketit myydään nyt!