MXGP 21.-22.8.2021 YLEISÖKULJETUKSET KYMIRINGILLE

Oletko lähdössä Motocrossin MM-sarjan osakilpailuun elokuussa, mutta kyydit on vielä miettimättä? Meillä on sinulle helppo ja leppoisa ratkaisu: edestakainen yleisökuljetus ilmastoidussa linja-autossa.

Lahti Events ja Reissu Ruoti toteuttavat yhteistyössä yleisölle maksulliset mutta edulliset yleisökuljetukset rata-alueelle ja sieltä takaisin.

Pääreitit kulkevat Helsingistä Lahden kautta KymiRingille ja Kouvolasta suoraan rata-alueelle, välipysäkit tarkentuvat elokuussa. Kuljetukset järjestetään molempina päivinä lauantai 21. ja sunnuntai 22. elokuuta.

Kuluttajien yksittäislippujen myynti kuljetuksiin avataan maanantaina 9.8.2021, myyntikanava on Matkahuolto.fi. Matkahuollon Nettilipun voit ostaa juuri sille reitille ja pysäkkipaikalle jonka haluat. Matkahuollon sivuilta löydät elokuussa tarkan pysäkkikartan, reittikohtaiset aikataulut ja hinnat yhdensuuntaiselle ja edestakaisellekin matkalle. Reitti löytyy elokuussa näppärästi hakemalla päätepysäkkiä ”KymiRing”, laitamme vielä tarkat lipunosto-ohjeet päivityksenä tähän uutiseen elokuussa.

Pääreittien lippuhinnat per yksi suunta:
Helsinki-KymiRing (Lahden kautta) 12,50 €
Lahti-KymiRing 6,90 €
Kouvola-KymiRing 3,90 €

Nettilippu on edullisin ja sinulle kätevin matkustusmuoto. Ei parkkipaikan etsintää kohteessa tai ajamisen rasitusta, vaan voit keskittyä oleelliseen eli vapaa-ajan viettämiseen jo matkalla.

Yritysryhmille ja yksityisille ryhmille tarjoamme myös räätälöityjä kuljetuspalveluita yksityiskuljetuksissa. Ole yhteydessä myyntiimme asiakaspalvelu@reissuruoti.fi, laitetaan pyörät pyörimään!